lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kulkuri ja Heino-mies matkasivat uusiin koteihinsa

Niin se aika taas vain lensi ja Siekkareiden on aika lähteä maailmaa valloittamaan. Tuntuu jotenkin oudolta ajatella, etteivät nämä ihastuttavat tyypit enää kohta arkeemme kuulu. Siekkarit ovat olleet suhteellisen helppo porukka hoitaa. Ne eivät öisin pidä meteliä ja jaksavat nukkua kuuteen asti. Päästyään ulos tarpeilleen olen voinut jatkaa vielä unia kahdeksaan niin perheemme pienimmän salliessa. Sisäsiisteydeltään Siekkarit ovat olleet erinomaista luokkaa. Suurin osa isommista tarpeista tehdään pihalle ja pissatkin osuvat paperille. Päivämme ovat kuluneet paljon ulkoilessa. Tänäänkin olimme aamusta pihalla parisen tuntia koko porukalla. Pennut, lapset ja minä. Välistä käydään nukkumassa päikkäreitä huoneessa tai sitten kelin niin salliessa pentuaitauksessa. Tosin Teukka ja Särmis ovat nyt keksineet miten sieltä kiivetään pois. Emme siis voi enää pitää Teuvoa ja Särmää pentuaitauksessa, ettei vain käy huonosti. 


Pennut on nyt madotettu kolmannen kerran. Tänään omaan kotiinsa lähtivät Heino-mies ja Kulkuri. Kyllähän siinä taas oli kasvattajatäti herkkänä mutta samalla onnellinen siitä, että tiedän molempien saaneen itselleen rakastavan kodin.

Heino-miehen nimeä vielä pohditaan hetki mutta Kulkuri tunnetaan tästä päivästä lähtien Rallina. Sainkin jo Liljalta viestin, jossa kerrottiin, että perheen muut karvaiset kaverit olivat ottaneet Rallin hienosti vastaan. Myös automatka oli mennyt Mänttään hienosti heti Jyväskylän jälkeen.Uskalsin muuten tänään tunnustella Heino-miehen sukukalleudet ja kyllähän minä sain niistä molemmista tuntuman kahteen otteeseen. Ovat vielä kovin pienet ja syvällä eli piti vähän painaa mutta siellä ne olivat. Hienoa, hienoa, hieno Heino-mies! Tottahan on, että eläinlääkärintarkastus tehtiin varsin aikaisessa vaiheessa, kun pennelit olivat vasta kuusiviikkoisia. Useimmiten vien pennelit tarkastukseen lähemmäksi seitsemää viikkoa mutta nyt kesälomat sotkivat aikataulut niin, että sinne oli mentävä heti penneleiden täytettyä kuusi viikkoa. Jyväskylän peilaava lääkäri oli jo lomilla ja Kuopionkin jäi lomille heti juhannuksena.

Siekkareiden äiti ja mummo seuraavat yläpihalta penneleiden touhuja.

Kulkuri harjoittelee puruja.

Pennelit Eliaksen palluteltavana

Särmä vauhdissa

Rakkauspakkaus Heino

Heino-miehen uusi perhe

Kulkuri ja Lilja - täydellinen pari

Tässäpä vielä muutama kuva toissailtaisesta nuuskutteluharjoituksesta, johon osallistuivat Siekkareiden lisäksi Kiia ja Super. Heitin siis nurmelle kuivia nappuloita, joita sitten pennelit saivat etsiä nuuskuttelemalla.




3 kommenttia:

  1. Onnea Heino-miähelle ja Kulkurille uusiin koteihin <3 ja onnea onnellisille omistajillekin :)

    Melkonen pakoreitti Särmällä ja Teukalla :D huhhuh!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea matkaan pienille maailmanvalloittajille :')

    VastaaPoista